Ginbar Afternoon Sessions

GINBAR Afternoon Sessions 

Iedere laatste vrijdag van de maand van September t/m/ Juni (zie juiste data in agenda)

Tijdens deze GinBar Afternoon Sessions draaien DJ's zoals Ignacio, Bono Nijman, Miss Sugaware, Nion Lijon and many more de lekkerste soulful house music en zijn alle GinTonics en GinSpirits zoals vermeld On SaleEen reden voor een feestje dus!

Gezellig je weekend inluiden met je vrienden/vriendinnen/collega's dat is wat GinBar is! 

GTTips zijn altijd welkom!

Nog niet overtuigd??? dan is dit verhaal de moeite van het lezen zeker waard!!

8 x WAAROM JIJ GIN-TONIC MOET DRINKEN

Het is geen geheim dat we gek zijn op gin-tonic en dat is niet zomaar. We hebben goed nieuws voor alle gin-tonic liefhebbers: er zitten gezondheidsvoordelen aan!

Je leest het inderdaad goed, want wist jij bijvoorbeeld dat er de nodige gezondheidsvoordelen aan dit drankje kleven? Ik zet ze met liefde voor jullie op een rijtje.

1. Je leeft langer

Het bevat fruit! Gin wordt namelijk gemaakt van jeneverbessen. Deze besjes bevatten flavonoïden die bijdragen aan het voorkomen van hartziekten én ook nog eens de bloedcirculatie bevorderen. Maar let wel op: ik sta voor balans! Wanneer je teveel gin-tonics achterover slaat bereik je juist het tegenovergestelde.

2. Gin is goed voor nieren én lever

Met gin bedoel ik eigenlijk de jeneverbessen, ze hebben nog een krachtige eigenschap. Ze helpen namelijk ook om overtollig water uit je lichaam te krijgen. Hiermee verdwijnen ook meteen schadelijke afvalstoffen en bacteriën uit je lichaam, wat weer heel voordelig is voor je nieren en lever. Kortom een soort detox: een echte win-winsituatie!

3. Met Gin-Tonic blijf je in balans

Dat andere alcoholische dranken, zoals bier en wijn, niet goed zijn voor je lijn, is algemeen bekend. Gelukkig kun je van een glas gin-tonic wél onbezorgd genieten. ECHT WAAR! Een glas gin bevat namelijk slechts 65 calorieën, terwijl een glas bier al snel 120 calorieën bevat. Dan moet je er nu niet twee gaan drinken he?!

4. Het kan helpen bij artritis

Ook kunnen de ontstekingsremmende eigenschappen van de jeneverbes de pijn verlichten bij mensen die last hebben van artritis.

5. Goed tegen verkoudheid en keelpijn

Heb je last van een verkoudheid? Of misschien wel bronchitis? De jeneverbes in gin bevat het stofje pineen, die de doorbloeding van de slijmstoffen in je keel en longen bevordert.

GIN-TONIC IS HET MEDICIJN TEGEN ALLES!

6. Je ziet er jonger uit

Zeg maar doei tegen anti-rimpelcrème en extreem dure serums: een fles Bombay Sapphire zit namelijk bomvol antioxidanten die de celvernieuwing in je lichaam een boost geven. SAY WHAT?! Het resultaat? Je huid voelt zachter aan én ziet er gezonder uit. Natuurlijk niet na een hele fles…

7. Gin-Tonic zorgt voor een onvergetelijke avond

Maar als je dan toch een hele fles drinkt met je vrienden, heb je wel een onvergetelijke avond. Een avond waar je altijd aan terugdenkt wanneer je iemand een gin-tonic ziet drinken. Het maakt je aan het lachen en het geeft je een “happy” gevoel!

8. GinBar is de uitgelezen mogelijkheid om te proeven

Tijdens GinBar zijn al onze Gin-Tonics en Gin-Spirits on Sale. Reden te meer om te kijken waar jou smaakt ligt.

DO I NEED TO SAY MORE?

Genoeg redenen om er tijdens GinBar Afternoon Sessions eentje op je gezondheid te drinken.

C U @ QK&B