Werken bij

Sous-chef, Zelfstandig werkend kok en eerste medewerker bediening

Functieomschrijving

  • Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Heb je passie voor koken?
  • Denk jij dat je over voldoende kennis en ervaring beschikt?
  • Ben jij een horecatopper?
  • Hou je van gezelligheid?
  • Ben je niet vies van hard werken?
  • Wil jij onze gasten een leuke avond bezorgen?

Bij Quignon Kitchen & Bar zijn we per direct op zoek naar een (Sous)-Chef en een Zelfstandig werkend kok op fulltime basis om onze keuken te komen versterken!

Quignon Kitchen & Bar, gevestigd aan de Oudegracht in Utrecht, is een Grand Café met een ongedwongen ambiance, een gezellige bar en een mooi Frans terras. De warme kleuren, de lange grote bar en de relaxte muziek creëren een bijna huiselijke sfeer. We zijn dagelijks open voor lunch en diner.

*Als (Sous)-Chef bij Quignon Kitchen & Bar ben je verantwoordelijk voor het bereiden van (samengestelde) gerechten. Je hebt daarnaast leiding over het keukenpersoneel. Je stuurt en begeleidt het keukenpersoneel vaktechnisch aan en fungeert als sparringpartner van de chef. Je bent verantwoordelijk voor de bereiding en presentatie van de gerechten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de producten en mede met de Chef verantwoordelijk voor het inwerken van nieuw personeel/stagiaires. Ook bieden wij je de mogelijkheid om je leermeester papieren te behalen en eventuele opleidingen te vergoeden, die aansluiten op je functie.

*Als Zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van (samengestelde) gerechten. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie van de keuken. Je levert een actieve bijdrage in het team. Hierbij kun je denken aan het plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden en bereiden van gerechten volgens recept en eigen planning. Daarnaast ontvang en controleer je de bestelde producten. Je zorgt voor een goede kwaliteit en presentatie van de gerechten.

*Als Eerste medewerker ben je verantwoordelijk voor dagelijkse gang van zaken op de vloer. Je stuurt je collega's aan en werkt nieuwe medewerkers in. Je bent het aanspreekpunt voor je collega's en gasten. Je bent verantwoordelijk voor het juist openen en sluiten van het restaurant. Je houdt de werkvoorraad bij en doet bestellingen waar nodig.

Als (Sous-)Chef en Zelfstandig werkend kok vragen we;

  • (Sous-chef) Naast de ervaring als zelfstandig werkend kok, vragen we een afgeronde koksopleiding op mbo niveau, tenzij aangetoond kan worden dat dit niveau op andere wijze is behaald.
  • (Zelfstandig werkend kok) Een afgeronde koksopleiding op mbo niveau, tenzij aangetoond kan worden dat dit niveau op andere wijze is behaald.
  • Kennis van producten/ingrediënten.
  • Een passie voor koken.

Als eerste medewerker vragen we;

  • Ervaring op de werkvloer.
  • Het liefst kennis van roosteren en bestellen (geen pré). 
  • Positieve werkhouding.
  • Passie voor de horeca.

 

 

Wij bieden je een goed salaris met doorgroei mogelijkheden, en een dynamische en een gezellige werksfeer. Leuk als je ons team komt versterken!

 Mail je reactie naar info@quignon.nl